MiClimate – aer condiționat pe motocicletă
08/07/2016
10 sfaturi de călătorie de la Mihai Barbu
11/07/2016

Începe Red Bull Romaniacs 2016. Detalii și coordonate

Red Bull Romaniacs 2016 începe săptămâna viitoare, pe 12 iulie, la Sibiu cu tradiționalul prolog. Printre cei 50 de piloți de la start se află Jonny Walker și Graham Jarvis, favoriți la câștigarea titlului. 

Marți, 12 iulie, Sibiu. Ora 17.00. Este momentul în care piloții vor intra în finalele prologului de pe Bulevardul Coposu. Pentru cei nefamiliarizați, prologul este o cursă formată dintr-un amalgam de obstacole, probabil cea mai spectaculoasă și ușor de urmărit secțiune de la Romaniacs. În urma prologului se stabilește ordinea la startul competiției.

De miercuri începe nebunia în afara orașului. Joi, 14 iulie, piloții vor avea cea mai grea zi.
Favoriți la câștigarea raliului enduro sunt Jonny Walker și Graham Jarvis, dar spaniolul Alfredo Gomez le-ar putea fura celor doi pozițiile.

La start se vor afla și 14 piloți din România, printre care îi amintim pe Zsolt Varga și Ervin Kovacs, care vor concura la clasa Gold.

Red Bull Romaniacs 2016 include și proiectul “Enduro for Romania” – un târg de echipament și suveniruri din lumea enduro. Fondurile strânse vor fi donate Spitalului Județean Sibiu – secțiile neonatologie și prematuri – pentru achiționarea unor aparate de screeening pentru detectarea precoce a malformațiilor congenitale de cord.

Săptămâna viitoare ajungem și noi la Romaniacs. Revenim cu povești.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.