isle of man tt app
Isle of Man TT are aplicație pentru iOS și Android
24/05/2013
De (re)văzut – TT3D – Closer to the edge
25/05/2013

Husaberg lansează modelele pentru 2014

husaberg

Husaberg a prezentat cele șapte modele pentru 2014, ultimele înainte de fuziunea cu Husqvarna. Ironic, asta se întâmplă fix la aniversarea celor 25 de ani de Husaberg.

În scurtă vreme, numele Husaberg ar putea deveni doar o amintire, din cauza fuziunii cu Husqvarna în Husqvarna Sportmotorcycle GmbH. Totuși, asta nu i-a împiedicat pe austriecii cu origini suedeze să lanseze modelele pentru 2014, la care au lucrat până acum.

Deși nu este nimic cu adevărat nou, cele șapte modele fiind prezentate anul trecut, Husaberg susține că a adus modificări și îmbunătățiri la fiecare motocicletă în parte. Motocicletele prezintă mai multe similarități cu modelele recent lansate de către KTM și, totodată, ne putem face o idee despre cum ar arăta noile modele Husqvarna.

Motor nou pe FE 250

Cea mai importantă schimbare a avut loc la FE 250, model care este dotat cu un motor nou-nouț, care oferă performanțe mai bune, o evacuare nouă și suspensiile lui FE350.

Husaberg mai spune că toate modelele 2014 au o tracțiune mai bună și un confort mai mare, datorită suspensiilor cu modificări la setări și cu reglaj preload. Modificări mai avem și la furcile întoarse WP 4CS.

Totodată, cadrele sunt mai ușoare și mai rigide, iar bușonul rezervorului a fost schimbat. Schimbări sunt și la aspect, linia pentru 2014 având un design nou, care celebrează cei 25 de ani de activitate.

[nggallery id=75]Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.