pfeiffer
Ghid moto de weekend. 24-26 mai
24/05/2013
husaberg
Husaberg lansează modelele pentru 2014
24/05/2013
isle of man tt app

Oficialii Isle of Man au lansat o aplicație pentru smartphone și tabletă care te ține la curent cu tot ce se întâmplă în ediția 2013 a cursei Tourist Trophy.

Deocamdată, aplicația poate fi descărcată doar de posesorii de iPhone și iPad. La versiunea pentru Android încă se lucrează.

Aplicația Isle of Man TT 2013 va avea știri actualizate și legătură live cu Manx Radio TT, care va difuza interviuri și va comenta cursele.

Totodată, vom putea vede profilurile celor mai celebri piloți, o hartă interactivă a Mountain Corse și pe campionul Richard „Milky“ Quayle dându-ne sfaturi despre cum să abordăm diversele viraje și linii drepte.

Aplicația oficială Isle of Man TT 2013 este gratuită, dar va trebui să plătești 2.25 dolari ca să ai acces la live timing.

Nicio televiziune, mai ales de pe la noi, nu transmite ce se întâmplă la Isle of Man TT, așadar ca să vedem ce face Petre Pop – primul român care participă la cursă – și ce se întâmplă pe insulă, trebuie să ne bazăm pe site-ul oficial, pe radioul Manx Radio TT și pe aplicație.

Totodată, Pemotoare.ro vă va ține la curent cu ce se întâmplă la Isle of Man TT 2013.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.