Noul Suzuki V-Strom 1050 – Îi era cuiva dor de DR Big?
06/11/2019
Noul BMW S1000XR. Mai ușor, mai agresiv
07/11/2019

Honda Rebel 500 a devenit și mai cool pentru 2020

Honda Rebel 500 este o motocicletă cool. Genul de motocicletă pe care arăți bine fără să dai o mulțime de bani, nu te intimidează chiar dacă abia ți-ai luat permisul și-ți oferă suficientă performanță încât s-o poți folosi la orice. De la oraș la ture mai lungi. 

Iar pentru 2020, Honda a adus îmbunătățiri popularului Rebel 500. Nu e o motocicletă complet nouă, dar e un facelift consistent care aduce un plus de caracter și rezolvă mici neajunsuri semnalate la modelul anterior.

Îmi amintesc săptămâna mea cu Honda Rebel 500. Și-mi amintesc foarte clar ce mă deranja – șaua nu mi se părea așa de comodă, iar suspensia o făcea instabilă la 80 km/h în viraj. Ei bine, Honda Rebel 500 vine acum cu îmbunătățiri la suspensie și cu o șa nouă. În plus, ambreiajul este mai ușor de apăsat, iar bordul indică acum treapta de viteză – extrem de util pentru începători. 

Și, desigur, farul. Avem un LED foarte frumos care înlocuiește farul clasic, iar semnalizările, tot LED, se integrează foarte bine în linia motocicletei. 

Mai jos, filmul primei noastre întâlniri cu noua Honda Rebel 500. S-a întâmplat la EICMA, la evenimentul de lansare Honda. Următoarea întâlnire va avea loc, cel mai probabil, la primăvară și va fi sub forma unui test. 

Urmărește filmul nostru de pe canalul de YouTube DriveMag Riders. Abonează-te pentru toate noutățile importante de la Milano.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.