KTM Freeride 250R – doi timpi și 92 de kg
30/08/2013
Marc Marquez pleacă din pole position la Silverstone
31/08/2013

Gama moto Yamaha primește o nouă temă de culoare

Producătorul japonez oferă un nou design coloristic pentru gama de motociclete 2014.

Cu ocazia cursei MotoGP de la Silverstone din acest weekend, Yamaha prezintă o nouă culoare, denumită “Race Blu”. Aceasta va fi disponibilă pentru gama de motociclete Yamaha din 2014. Așadar, se pare că și în 2014 modelele Yamaha YZF-R1 și Yamaha YZF-R6 nu vor beneficia de o nouă generație.

Tema coloristică “Race Blu” a fost concepută pentru a face trimitere spre echipa de uzină Yamaha din MotoGP. Dar după cum arată, Race Blu nu seamănă deloc cu motocicleta Yamaha YZR-M1 a lui Valentino Rossi și Jorge Lorenzo.

Lăsând la o parte această neconcordanță cu prototipurile din MotoGP, noua culoare oferă un aspect proaspăt și modern pentru gama de motociclete Yamaha din 2014. Astfel, prin negrul mat și albastrul strălucitor al lui Race Blu, Yamaha YZF-R1 și Yamaha YZF-R6 ies în evidență atunci când sunt parcate lângă alte supersportive.

Foto: asphaltandrubber.comCosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.