Harley-Davidson face un mega-tur cu Street Glide. PeMotoare o să-i arate România
02/06/2014
Insula Man își ia din nou tributul. Pilotul englez Bob Price a murit în cursa Supersport
03/06/2014

Fetele au fost aprige, pe ploaie torențială, la Motocross CUP etapa II

Fetele au fost la putere în etapa Motocross CUP desfășurată sâmbătă la Bolintin Vale pe circuitul Corsarul Rosu. Clasa MX85 a fost dominată de Iasmina Stan și Ștefania Băncilă, iar Sorina Sandu a urcat pe podium la amatori.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iasmina Stan

Cu ploaia nu te pui. Doar dacă ești fată și te dai la motocross, am putea adăuga. Asta pentru că, pe o ploaie de vară, Iasmina Stan (Vectra Zarnesti) a câștigat MX85. Pe doi a urcat Ștefania Băncila, iar Andrei Poponuț (Vectra Zarnesti), favorit, a avut probleme tehnice.

Circuitul Corsarul Rosu a fost atent “periat” de catre organizatori așadar, în ciuda ploii, sâmbătă dimineața pista de concurs s-a prezentat într-o formă bună, iar piloții au putut alerga în antrenamentele libere și oficiale și în manșa întâi, după care organizatorii au decis oprirea întrecerii.

Deși ne puteam aștepta ca săriturile riderilor de clasele MX1, MX2 & MX2 Junior sa fie întrucâtva mai scurte din cauza suprafeței de rulaj și a vizibilității scăzute, nici vorbă de acest lucru. Frații Răduță, frații Corbea, Laurențiu Tănase, Lucian Giurgiuveanu, Ionut Cojanu, Marcel Visoiu, Alex Rosu, Arthur Tataru sau Alex Gradinariu au băgat mâna în gaz ca pe… furtună!

Sorina Sandu, în preambulul unei noi participari la Red Bull Romaniacs, a urcat pe treapta trei a podiumului la MX Amatori. “Am avut emoții mari înainte de start și tocmai de aceea poate am luat un start foarte rapid, ajungând în față, unde am reușit să rămân restul manșei”, spune Sorina.

Următoarea etapă a Motocross CUP se va defășura pe 5 iulie, tot în apropiere de București, pe circuitul Autostrada A1 Militari, după care va începe un periplu prin țară, cu opriri la Timișoara, Zărnești și Sfantu Gheorghe.

motocross cup

Podiumuri pe clase

MX 65

1 Popovici Marius
2 Cojanu Aida
3 Marinescu Cristian

MX 85

1 Stan Iasmina
2 Bancila Stefania
3 Stanescu Razvan

MX 2 Junior

1 Rosu Alexandru
2 Corbea Ionut
3 Gradinaru Alexandru

MX 2
1 210 Corbea Catalin
2 16 Tanase Laurentiu
3 12 Giurgiuveanu Lucian

MX 1
1 Raduta Adrian
2 Raduta Elias
3 Cojanu Ionut

MX Amatori
1 Rakossy Alpar
2 Constantin Angelut
3 Sandu SorinaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.