Schuberth lansează SR2 – „cască sport pentru stradă și pentru circuit“
12/11/2015
Outlaws – film de scurt metraj cu Triumph
13/11/2015

EICMA 2015 – Bimota naked de 190 de cai

Marca italiană a făcut de curând un anunț surpriză. Cu ocazia Salonului de la Milano, Bimota va fi arătat publicului un hypernaked cu motor turbo de 190 de cai.

Dacă declarația celor de la Bimota se va adeveri, vom avea parte de cea mai puternică motocicletă naked. Nu avem nicio imagine deocamdată cu acest monstru, care se va numi Impeto. Motocicleta folosește motorul Testrastretta de pe Ducati Diavel, ce are în plus un turbocompresor. Acesta mărește puterea și cuplul motorului inițial de 1198 cc cu aproximativ 15-20%.  Impeto va fi dotat cu ABS, accelerație ride-by-wire și multe elemente din fibră de carbon, printre care și bascula.

Tot la Milano vom vedea la standul Bimota un nou Tesi 3D RaceCafe. Acesta va fi un model café racer derivat din Tesi 3D Naked, motocicleta ce are și pe față basculă în locul furcii. Tesi 3DRC își va putea coborî sau ridica șaua cu până la 23mm numai din setările basculelor față/spate.

Pentru cei care vor să își construiască propria motocicletă Bimota, firma le pune la dispoziție kitul BB3. Acesta constă într-un șasiu completat cu toate părțile necesare pentru a asambla o motocicletă, inclusiv un motor și partea electronică (acestea sunt de la BMW S1000RR).

Motocicletele vor fi arătate publicului joia viitoare la ora 8 dimineața.

 

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.