Kawasaki și Honda pregătesc naked-uri de mici dimensiuni
07/03/2014
Horex VR6 Cafe Racer 33, o nouă piesă de colecție
09/03/2014

Echipament moto pentru fete. Shopping de 8 martie

Că tot vine ziua lor, am dat o raită virtuală prin magazine și am pus la punct o listă cu articole sexy, de calitate și la preț redus pentru motocicliste. Asta pentru că, indiferent dacă se află la ghidon sau sunt pasagere, echipamentul nu trebuie să le lipsească.

Icon-Airframe-StreetAngelP2

Icon Airframe Street Angel

Căștile moto dedicate fetelor nu-s multe la număr. Și nu sunt prea diferite față de căștile „unisex“. Carcasa și structura sunt aceleași. În schimb, poți regăsi diferențe mici la căptușeală și, desigur, la culori. O astfel de cască este Icon Airframe Street Angel: este foarte bine ventilată, chiar și la viteze mici, datorită formei și unghiului canalelor care-ți asigură un flux de aer suficient cât să nu ți se prăjească creierul, vara, în oraș. Este aerodinamică, viziera se schimbă imediat și a obținut patru stele din cinci la testele Sharp. În plus, mai are și altă variantă de culoare decât roz. O găsești cu 303 euro (redusă de la 336) pe Fc-moto.de

Dacă ești scuteristă sau vrei, pur și simplu, o cască deschisă, nu-i cea mai bună alegere și nu trebuie să-ți mai spun de ce. Dar dacă vrei musai, aruncă o privire la Lazer Mambo Wizz Rainbow – 94 de euro pe Fc-moto.de.

Îți place viteza? Alpinestars Stella

alpinestars fete

Alpinestars Stella

Dacă mergi pe circuit sau, pur și simplu, vrei un combinezon de piele, mergi pe colecția Stella de la Alpinestars. Sunt create special pentru constituția unei femei, iar pielea asigură protecție și respirabilitate. Cea mai ieftină variantă este SG-1 Stella, la Fc-moto.de – 349 de euro (redus de la 699).

Din păcate, este dintr-o singură bucată și nu poți folosi geaca separat. Ceea ce poate fi deranjant dacă nu-l iei exclusiv pentru circuit. Așadar, mai poți adăuga 50 de euro pentru Stella TX-1, făcut din două bucăți. Are perforații și arată ceva mai bine – 399 la FC-moto (redus de la 799).

În mâini – Revit Raven

Sunt niște mănuși de piele cu perforații, așadar nu-s tocmai potrivite pentru vremea rece. Dar atâta timp cât afară sunt peste 15 grade, n-ar trebui să ai probleme. Au întăriturile de rigoare și-i poți da liniștită un pumn unui șofer libidinos dacă te enervează. Preț: 89 de euro pe Fc-moto.

Revit-Raven-Ladies-Glove

Revit Raven

În picioare TCX T-Lily Gore-Tex 

Așa cum le spune numele, au membrană Gore-Tex. Ceea ce-nseamnă că-ți vor ține de cald, iar piciorul va respira, în același timp. Producătorul spune că respectă Woman Fitting Concept și sunt făcute pentru touring. Asta-nseamnă, teoretic, că poți face și o plimbare în ele după ce-ai mers 300 de km cu motorul. Cost: 179 euro pe Fc-Moto (reducere de la 209).

Geacă – Spidi Symbol, Rukka Vilma

Spidi Symbol  din piele, arată bine, are protecții, și căptușeală detașabilă, ca s-o poți folosi atât și pe vreme mai rece. N-are perforații, așadar o să-ți fie cald vara la semafor, dar materialul de la încheieturi asigură o oarecare respirabilitate. 269 de euro – pe FC-moto.de (redusă de la 449).

rukka

Rukka Vilma, pentru fetele aventuriere

Dacă vrei ceva touring și versatil, alege Rukka Vilma Gore Tex. La exterior ai cordura 500D, ceea ce-ți oferă rezistență la abraziune și protecție la temperaturi scăzute, iar membrana Gore-Tex menține căldura corpului și asigură respirabilitate. Costă 361 euro pe Fc-moto.de (redusă de la 699).

Pantaloni

Dacă vrei touring, mergi pe Acerbis Bray Hill. Sunt waterproof și au o căptușeală interioară detașabilă. Au protecții, tot felul de ajustări, iar materialul exterior este Oxford D Polyester de 600. 115 euro, pe Fc-moto.de.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.