Motocicleta ideală. Cum ai vrea să fie?
17/10/2016
Medalie de aur pentru Mani Gyenes la Six Days
19/10/2016

Ducati va avea șase noi scramblere în 2017

Pe baza existentului Scrambler, Ducati va avea anul viitor în ofertă încă șase modele. De la café-racer la variante pentru turism, ele se alătură exemplarelor deja existente. Deocamdată, fanii sunt ispitiți cu filmulețe teaser.

Cele șase noi modele au la bază același motor de 803cmc ce scoate 75 de cai (8,250rpm) și un cuplu de 68Nm (5,750rpm). Alături de Scrambler-ul simplu, în gama viitoare se vor găsi modele ce au desinențe diferite: CR (Café Racer), CR T (Café Racer Touring), DS (Dual Sport), DS T (Dual Sport Touring) și T (Touring). DS și DS T au cu 10 kg mai mult decât celelalte, probabil datorită ranforsărilor subcadrului și sistemului pentru bagaje.

Ducati mai are deja în catalog șase modele Scrambler: Sixty 2, Urban Enduro, Full Throttle, Icon, Classic și Flat Track Pro. În plus, pe lângă acestea, cumpărătorii își pot configura scramblerul după dorință, cu piese din “garajul” on-line.

Informația despre noile modele provine de la Agenția de Protecție a Mediului din California, unde Ducati a depus documentația necesară aprobării viitoarelor modele. Mai multe detalii despre noile modele vom afla peste câteva săptămâni, cu ocazia Salonului de la Milano, care va debuta pe 10 noiembrie. Până atunci, un filmuleț ne anunță noul Scrambler Café Racer:

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.