(P) Verificarea motocicletei înainte de startul sezonului
05/03/2014
MotoSutra. Poziții sexuale pentru motocicliști
05/03/2014

Ducati a lansat noul Diavel

Ducati Diavel 2014 a ieșit la lumină. Noul power cruiser în stil italian vine cu detalii restilizate și cu performanțe mai bune la turații mai mici, oferite de motorul Testastretta. 

„Don’t call me a cruiser“, spune campania de promovare a noului Diavel. Reclama, pe care o poți vedea mai jos, arată un băiat care se ia la întrecere cu un elicopter, face burnout în Las Vegas și, după aceea, se duce să spargă toți banii la păcănele.

ducati diavel dark 2014 (1)

N-am înțeles exact ce vor să spună prin reclamă, dar mai importantă este motocicleta. Ducati Diavel 2014 are, în primul rând, câteva detalii redesenate. Aici vorbim, mai ales, despre far, care se află ceva mai jos și arată mai ciudat. Este, totodată, dotat cu LED. Alte diferențe mai vedem la evacuare.

Sub fund ai motorul Testastetta L-Twin de 1200 cc, care dezvoltă 162 cp și 130 Nm la 8.000 rpm. Puterea este cam la fel, dar vine puțin mai jos, iar cuplul este mai mare, spun cei de la Ducati. În rest, avem aceeași basculă monobraț, furcă Marzocchi și o roată de 240 pe spate.

ducati diavel dark 2014 (2)

Cântărește 240 de kg cu toate plinurile făcute, iar rezervorul are 17l.

Mai ai în dotare trei moduri de mers – sport, touring și urban – care ajustează puterea livrată de motor și intervenția controlului tracțiunii. Cât va costa? Nu știm încă prețul pentru România, dar în mod clar va sări de 20.000 de euro.

Fișă tehnică Ducati Diavel 2014:

[tabgroup]1111[/tabgroup]

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.