România, pe podiumul Campionatului Est-European de Motocross
13/03/2018
Căutăm redactor. Iată cerințele
15/03/2018

Două redresoare care-ți salvează bateria (P)

Un redresor de 45 de euro te scapă de belele atunci când motocicleta stă pe loc mai mult timp. Iar unul ceva mai avansat poate recupera o baterie slăbită și prelungi viața bateriei moto cu 400%. 

Redresorul Optimate 1 – scapi de griji

Ai mai multe motociclete în garaj? Sunt perioade mai lungi în care nu-i dai măcar o cheie? Un redresor te ajută să ții în viață bateria motocicletei. E foarte ușor de folosit și e recomandat pentru orice tip de baterie 12 V. Asigură 600 mAh la o tensiune de 12v. Modul de functionare este in 4 pasi, complet automat. Timpul de incarcare este sigur, incarcatorul poate ramane conectat cateva luni consecutive fara niciun risc de supra-incarcare. Se livreaza impreuna cu 2 seturi de conectori pentru baterie: SAE-71 si SAE-74. Lungime cablu: 1.8 metri. Redresorul costă 45 de euro și-l găsești la Motoboom. 

Redresor și tester Optimate 6 Ampmatic – recuperează bateriile slăbite. Prelungește viața bateriei cu 400%

Spre deosebire de Optimate 1, are un microprocesor ce face posibilă întreținerea, diagnoza, desulfatarea și încărcarea bateriilor. Îl poți folosi și pentru orice baterie de motor – de la automobil la bărci. Optimizeaza puterea bateriei si prelungeste durata de viata a acesteia cu pana la 400%. Modul de functionare este in 9 pasi, complet automat. Poate recupera si bateriile foarte slabe de pana la 0,5 Volti. Procesorul Ampmatic seteaza automat curentul de incarcare intre 0.4 – 5.0 Ah, fiind cel mai performant si avansat tester optimizator cu diagnosticare pentru baterii. De fiecare data cand se conecteaza OptiMate 6 la o baterie, microprocesorul diagnosticheaza automat conditia bateriei si alege cel mai bun curent si program de incarcare. Se livreaza impreuna cu 2 seturi de conectori pentru baterie: SAE-81 si SAE-74. Cablu alimentare: 2 metri. Cabluri catre baterie: 2 metri. Costă 109 euro și-l găsești la Motoboom. Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.