Două redresoare care-ți salvează bateria (P)
15/03/2018
Noul BMW F850GS – Prim contact – Lansare internațională
16/03/2018

Căutăm redactor. Iată cerințele

Trebuie să dai știri. Trebuie să știi engleză foarte bine, pentru că le vei scrie în engleză. Trebuie să știi motociclete. 

DriveMag Riders este pe val – atât canalul de YouTube cât și site-ul riders.drivemag.com. Așadar, a venit vremea să ne mărim echipa. Căutăm un redactor pentru site-ul DriveMag Riders. Să monitorizeze în permanență ce se întâmplă pe piața moto și să dea o știre, dacă se poate, chiar înainte de-a se întâmpla. Rapiditatea este foarte importantă în această meserie.

Vei fi încadrat ca junior editor, deci nu e musai să ai ani de gazetărie în spate. În fișa postului intră știrile și articolele de tip feature. Dacă nu știi ce înseamnă articol de tip feature, poate c-ar fi bine să nu dai mail.

N-o să te iau cu „oportunitatea de-a lucra într-o echipă dinamică” și alte prostii, dar pentru un pasionat trebuie să fie cel mai frumos job din lume.

Plătim regește.

Ca să aplici pentru job, trimite-mi un mail în limba engleză pe  cristian.predoi@drivemag.com în care să-mi spui câteva lucruri despre tine (ai la dispozitie 500 de semne pentru asta) și scrie-mi o știre, tot în engleză, pe care să vreau s-o citesc.

Știrea trebuie să aibă titlu, subtitlu, șapou și două-trei paragrafe. Vreo 2.000 de semne pentru știre. Tot în limba engleză. Spor!Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.