Apple vrea să fie iGoPro. Zvon
19/01/2015
Singură sub Steaua Nordului. Zece săptămâni și 20.000 de km, în stil Roxynel
20/01/2015

Bikes on Ice revine. Prima întrunire din 2015

Bikes on Ice, singura întrunire moto de iarnă din această parte de Europă, va avea loc la sfârșitul lunii februarie, pe malul lacului Cinciș.

 Update: am primit ultimele detalii de la băieți, care deja se află la locul ostilităților. Și mi-au spus că va fi „a mai a dracu“ ediție, fiind aniversarea celor 10 ani de Bikes on Ice. Prețurile vor fi cele de anul trecut, iar meniul tradițional compus din bere, fasole cu ciolan și vin fiert, nelipsit.

Se stă la cort și în camere cu două trei și patru paturi. Camerele sunt în căsuțe neîncălzite, deci vei avea nevoie de un sac de dormit bun sau de o… aerotermă.

Așa arăta peisajul pe 10 februarie. Prognoza pentru weekend: între -2 și 10 grade

bikes on ice

Campingul Bikes on Ice la 10 februarie 2015

bikes on ice 2

Campingul Bikes on Ice la 10 februarie 2015

bikes on ice 3

Campingul Bikes on Ice la 10 februarie 2015

 

Locul este același ca anul trecut – Campingul Mădălina – iar organizatorii sunt Road Patrol M.C. România Charter Hunedoara. Petrecerea are loc în weekendul 20-22 februarie.

Bikes on Ice se ține din 2006 și a fost inspirată de festivalul Elefantentreffen, organizat de 40 de ani în Germania. Festivalul are loc în toiul iernii și adună în jur de 1.500 de participanți.

Lacul Cinciș se află în apropiere de Hunedoara, iar accesul către Bikes on Ice se face pe drumul 687E. La ediția trecută a fost destul de cald, aproximativ 8 grade, așadar s-a dormit fără probleme în cort, iar drumul a fost curat. În caz de ninsoare puternică, drumul de legătură dintre Hunedoara și lac s-ar putea să nu mai fie la fel de prietenos, așadar interesează-te de vreme și ia legătura cu organizatorii înainte de eveniment ca să afli toate detaliile.

Anul trecut le-am făcut și noi o vizită băieților, la Bikes on Ice. Iată care-a fost atmosfera.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.