Cele mai sigure căști sub 500 lei
22/01/2014
MV Agusta face gafă după gafă
23/01/2014

285 de zile în căutarea verii. Pe motocicletă

O carte născută dintr-o călătorie de-a lungul Americilor. Din Alaska până-n Argentina.

Când afară ninge liniștit și-n casă arde caloriferul, iar motocicleta ta stă tristă prin vreun garaj, merge la fix o lectură despre motociclism. Iar o variantă „de sezon“ este „285 de zile în căutarea verii“, de Alexandru Maruseac.

Cartea spune povestea unei călătorii frumoase din Alaska până-n Argentina, făcută de Alexandru și Andreea Maruseac anul trecut. Poți afla, printre altele, cum să dormi la cort în Alaska dacă-ți este frică de urși, ce viteză poți să atingi când încerci să faci surf pe cenușa unui vulcan în Nicaragua, cum poți ajunge la Machu Picchu dacă n-ai bani de trenul pentru turiști și multe alte.

carte

Plus, peste 500 de fotografii făcute de cei doi, care ilustrează poveștile și locurile prin care au trecut. Găsești și un mic jurnal pe site-ul lor ca să vezi ce-au făcut, pe unde s-au plimbat și cum au dus ii-le bucovinene (fără protecții, presupun) de la Niagara până… hăt, departe, în Ushuaia, Argentina, cel mai sudic punct care se atinge pe un drum.

Poți comanda cartea de pe site-ul micadu.roCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. […] Ed March are o Honda C90 veche de 25 de ani. În timp ce la noi n-ar băga-o în seamă nici măcar un nea Gogu de la Pătârlagele, englezul vrea să meargă pe ea până în Americi, pe care să le bată de la Nord la Sud. Cam același drum pe care l-au făcut prietenii noștri Andreea și Alexandru. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.