Triumph prezintă noul Scrambler 1200. Dă lovitura?
25/10/2018
Categoria A1 – Ghidul începătorului. Iată ce trebuie să știi
28/10/2018

2019 Moto Guzzi V85 TT – O altă viziune Adventure

Classic Enduro. Despre asta vorbesc cei de la Moto Guzzi când se referă la noul V85 TT, ce urmează să ajungă în showroom-uri la primăvară. Inspirația vine de la motocicletele de enduro din anii 80, poarta stilul inconfundabil Moto Guzzi și promite să fie motocicletă practică, pentru călătorii, cu precădăre pe asfalt. Dar n-ar trebui să zică “nu” nici dacă o scoți în afara asfaltului. 

Din interviul pe care i l-am luat unui expert din standul Moto Guzzi, reiese vorbim despre o motocicletă orientată mai degrabă spre călătoriile pe asfalt – ceea ce nu e neapărat greșit pentru că 90% din posesorii de motoare adventure asta fac – touring pe asfalt. Pe de altă parte, sunt convins că dacă-i pui niște anvelope de scandal, poți ajunge departe cu ea. 

Motorul răcit cu aer le va surâde tuturor celor care sunt nostalgici după lucrurile simple. Apropo, scoate vreo 80 de cai putere, ceea ce e suficient. Dar simplitatea se oprește aici, pentru că Moto Guzzi V85 are accelerație ride-by-wire și moduri de mers care schimbă harta motorului, parametrii sistemului ABS, și controlul tracțiunii, astfel încât motocicleta se adaptează în funcție de suprafață – street, rain și off-road. Ceva ne spune că electronica vine de la Aprilia, ceea ce este foarte bine. Ne amintim și acum de accelerația perfectă de la Dorsoduro și de intervenția fără de cusur a sistemelor electronice. 

Moto Guzzi V85 vine în două versiuni – una dintre ele cu look mai agresiv și cadru roșu și una ceva mai “cuminte”. 

Greutatea motocicletei n-a fost încă comunicată, nici prețul, dar o vom testa la primăvară și-o să vă aducem toate informațiile. 

Până atunci, însă, urmăriți interviul cu Diego Alioli, product marketing Moto Guzzi. Interviul a fost realizat pentru DriveMag Riders. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.