Insănătoșire rapidă, Mani Gyenes!
21/11/2018
Harley-Davidson, încotro? Despre LiveWire și Adventure
22/11/2018

2019 Harley-Davidson LiveWire. Iată versiunea finală

Da, este un Harley-Davidson electric. Nu, nu e doar un prototip. Campania de pre-comandă va începe în scurt timp, iar în sezonul viitor îl vom vedea pe străzi. Și avem câteva detalii interesante despre această motocicletă. 

Este o motocicletă perfomantă. Din păcate, ne lipsesc cifrele – nu știm numărul de kW, nu știm viteza maxima și cât de repede accelerează. Nu știm nici prețul. Dar știm că este o motocicletă perfomantă. Pentru că vine cu etriere Brembo monobloc și cu suspensii Showa. Pentru că are ABS și Traction control și mai are șapte moduri de mers. Da, sună foarte bine. 

Am văzut motocicleta la salonul EICMA de la Milano, unde am stat de vorbă cu marketing managerul din Italia ca să ne explice mai multe despre noul LiveWire. Filmul poate fi văzut în fereastra de mai jos sau direct de YouTube. 

LiveWire are un sistem twist and go, adică fără ambreiaj și schimbător de viteze. Doar tragi de accelerație (nu mai putem spune de gaz) și te duci. Această motocicletă este doar prima dintr-o serie de motociclete electrice pe care cei de la Harley-Davidson urmează să le lanseze.

De altfel, Harley-Davidson anunță 21 de motociclete în următorii patru ani, printre care se numără un adventure, un street fighter și motociclete pentru oraș. Este o schimbare clară de viziune, despre care vom mai vorbi.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.