Continental ne oferă gume ieftine şi bune?
18/02/2013
Honda CB750
Honda CB 750 – Primul superbike
18/02/2013
yamaha xj6 touring

Yamaha a lansat la Salonul Moto de la Londra cinci versiuni touring ale motocicletelor pe care deja le are în flota pentru 2013.

Pentru toți cei care văd călătoriile lungi drept o poartă către libertate, dar nu iau în calcul o motocicletă de tip dresser touring, Yamaha a luat cinci dintre motocicletele pe care le are deja în flotă și le-a adăugat o doză de „libertate“.

Noile variante de echipare vor permite spațiu suplimentar pentru bagaje, cric central, protecție la vânt îmbunătățită și manșoane încălzite.

Pentru acest upgrade, Yamaha a ales cinci motociclete capabile de călătorit mii de km fără oprire: XJ6 Diversion F, FZ 8, Fazer 8 ABS, XT660Z Tenere, XT 1200Z Tenere. Apoi, le-a adăugat accesorii din gama proprie, creând noi versiuni.

Principalul avantaj al cumpărării unei motociclete deja echipate pentru touring este prețul. Cumpărate individual de la Yamaha, accesoriile ar costa de la 650 de euro (pentru XJ6 Diversion F) până la 2.290 de euro (pentru XT 1200Z Tenere). La pachet, plătești cu 185 de euro mai puțin pentru XJ6 Diversion F și cu 520 de euro în minus pentru XT 1200Z Tenere.

În plus, accesoriile vin cu o garanție de doi ani – în timp ce cumpărate individual ar fi garantate doar un an. Totodată, montajul va fi făcut gratuit de cei de la Yamaha.

Dezavantajul ar fi că… pachetul e pachet. Așadar, vei avea manșoane încălzite fie că vrei, fie că nu.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.