Fără sms și Facebook la volan! Aplicație de mobil și campanii dedicate
16/01/2014
Lorenzo ar putea trece la Ducati
16/01/2014

VIDEO Gașcă de motocicliști, blochează Broadway-ul. Păreri?

Sau motocicliștii care ne fac de rușine, aș fi putut pune titlul, dar am vrut să las interpretarea la latitudinea fiecăruia.

Ce s-a întâmplat: un grup de motocicliști a închis Broadway-ul – celebra stradă din Manhattan, New York, în zona Washington Heights, la câțiva pași de o stație de poliție. Câțiva băieți cu motociclete și ATV-uri au început să facă wheelie, burnout și alte manevre de stunt riding în mijlocul străzii. Iar pe la minutul 1:15, unul a și intrat  sub un SUV. Toată distracția a durat vreo 20-25 de minute, spune cel care a filmat. Aruncați o privire la clipul de mai jos, care a fost preluat de mai toată presa.

Nu este prima dată când astfel de motocicliști blochează străzi din New York și din alte orașe americane. Iar din comentariile de pe internet, un asemenea spectacol enervează pe toată lumea și nu le prea face cinste motocicliștilor, care și așa nu-s peste tot bine-văzuți. Deci, cum vi se pare manifestarea de mai sus? Sunteți de acord sau o blamați?

[poll id=”28″]

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. marius badaranza spune:

    salutare bikerilor…parerea mea este ca nu sint de acord cu astfel de manifestari care nu fac cinste majoritatii bikerilor cinstiti si onesti …de aceea am si votat… sa auzim de bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.