Zile de vară cu BMW F900XR. Test Anduranță – Ep 6
22/08/2020
Honda Forza 300. Test: Cel mai elegant maxi-scuter
02/09/2020

Triumph Tiger 900 Rally Pro și Street Triple RS, disponibile la test-ride

Motoboom anunță că două dintre cele mai reușite modele Triumph sunt disponibile pentru test. Programările se pot face contactând Motoboom. 

Tiger 900 Rally Pro este o motocicletă complet nouă, o schimbare de generație, și n-are prea multe elemente similare cu vechiul Tiger 800. Motorul este, desigur, tot un trei în linie dar Triumph a crescut cilindreea și l-a modificat astfel încât să ofere mai mult cuplu jos. Are un comportament total diferit față de Tiger 800. Cadrul de spate este din aluminiu, prins cu șuruburi, scărițele sunt acum prinse cu șuruburi și se pot demonta imediat. Roțile sunt tubeless, are parte de electronice top și de cel mai mare display TFT disponibil la o motocicletă adventure. 

Versiunea Rally Pro este vârful de gamă pentru cei care vor o abordare mai aventuroasă. Pe scurt, există cinci variante: Tiger 900, Tiger 900 GT, Tiger 900 GT Pro, Tiger 900 Rally, Tiger 900 Rally Pro. Versiunile GT au jante turnate, cu 19 pe față, în timp ce versiunile Rally au jante cu spițe, pregătite pentru anvelope tubeless. Rally Pro are tot ce ți-ai putea dori, de la modurile de mers până la accesorii precum luminile auxiliare, barele de protecție, șaua încălzită pentru pilot și pasager. 

Iată ce-am făcut nou cu Tiger 900 Rally Pro. 

Triumph Street Triple RS e un partener de zi cu zi pentru stradă și pentru circuit. Are motorul de Moto2, trage de rupe și se turează ca o sportivă. Este cea mai track-oriented dintre nakedurile de clasă medie. Poziția se apropie de motocicletele sport, cu scărițe poziționate mai sus, motorul se ridică repede în ture, iar componentele sunt de top: frâne Brembo, suspensii ajustabile – Showa pe față, Ohlins pe spate. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.