Yamaha Tenere 700 – Despre preț și disponibilitate
01/03/2019
Ne facem bagajele pentru lansarea noului S1000RR. Ce vreți să aflați?
07/03/2019

Testăm noul KTM 790 Adventure. Ce vreți să aflați?

KTM ne-a invitat să ne dăm cu noul 790 Adventure la lansarea internațională din Maroc. Vom avea două zile la dispoziție, câte una pentru fiecare variantă 790 Adventure – o zi de stradă și o zi de off-road, când vom merge cu versiunea R. 

Evenimentul de lansare are loc în zona orașului Erfoud, o oază din deșertul Sahara, în estul Marocului – un loc care-ți dă acces, printre altele, la dunele de nisip. Locul a fost ales drept platoul de filmare pentru multe filme celebre precum Mumia sau James Bond – Spectre. 

Printre experții cu care vom sta de vorbă: Chris Birch, Marc Coma, Jordi Villadoms. Sună bine, nu?

Dar să ne-ntoarcem la motociclete. 790 Adventure R este așezat undeva între 690R și 1090 R și are la bază un bicilindru care scoate 95 de cai putere. Foarte interesant este rezervorul alungit, care coboară centrul de greutate și ar trebui să facă din 790 Adventure o motocicletă foarte manevrabilă. Suntem tare curioși să vedem cum se pilotează, cât este de cofortabilă, care sunt punctele forte și care sunt slăbiciunile acestei motociclete. Voi ce vreți să aflați?

Pe post de introducere, un interviu cu Adriaan Sinke – product manager KTM 790 Adventure.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. Laur spune:

    Primul test cu KTm. Super. Abia astept sa citesc reviewul. Nu stiu ce sa cer in plus fata de ce testati voi. Poate cum e in comparatie cu africa twin si F850 gs. Plusuri si minusuri. Ce poti face cu una si nu poti face cu alta. Spor

  2. Si noi suntem curiosi sa vedem. Dar de obicei nu facem un comentarii fara un comparativ face 2 face. Deci, sa speram ca reusim sa luam 790 Adv la un comparativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.