Debut cu ghinion pentru Mureșan la Stock 1000. Arădeanul a căzut în ultimul tur
13/04/2014
Marquez, victorie fără emoții în Texas
13/04/2014

Sykes, omul zilei în Spania. Weekend perfect pentru Kawasaki

Tom Sykes a devenit liderul clasamentului general după ce a câștigat ambele manșe ale etapei MortorLand Aragon World Superbike. Loris Baz, coechipierul lui Sykes, a terminat pe treapta secundă în ambele manșe.

Piloții Kawasaki au dominat ambele curse de pe circuitul MotorLand Aragon. Manșa secundă a fost mult mai animată decât prima, cu un duel spectaculos pe final între Loris Baz, Tom Sykes și Marco Melandri. Cu doar două tururi înainte de final, Baz, aflat pe locul doi, l-a atacat pe liderul Tom Sykes. Nu doar că a ratat depășirea, dar i-a deschis o ușă lui Melandri, care a urcat pe poziția secundă și a început să-l atace pe Sykes. În ultimele viraje, la capătul liniei drepte, Melandri a încercat, la rândul lui, să-l depășească pe Sykes, dar a ratat trasa și a venit rândul lui Baz să-l depășească.

Prima cursă a fost mult mai monotonă și a fost dominată fără probleme de Tom Sykes. Baz a stat neclintit pe doi, iar pe poziția a treia era pilotul Ducati, Davide Giugliano. Asta până când a venit din urmă Johnny Rea, care l-a depășit. Giuliano a încercat, o revenire disperată și a intrat foarte riscant într-un viraj, lovindu-l pe Rea. Britanicul s-a ținut bine pe roți, dar Giugliano a căzut.

Rezultate cursa 1: 

rezultate cursa 1

 

Rezultate cursa 2:

rezultate cursa 2

 

Sursa: worldsb.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.