Casca Shark Speed-R Texas – impresii
02/09/2015
Chris Pfeiffer se retrage. „Le voi lăsa locul piloților mai tineri“
02/09/2015

SlowRide The City 4. Paradă moto, custom show, concursuri

SlowRiders ne cheamă, cu mic – cu mare, cu mobre – cu motoare, pe 12-13 septembrie, în Piața Constituției. Grupul moto va organiza o paradă prin care transmite un mesaj clar: „motocicliști, fiți responsabili!“. În plus, SlowRiders oferă cursuri moto gratuite pentru cei ce vor să devină motocicliști.

Parada moto are loc sâmbătă, pe 12 septembrie. Strângerea se dă la 12.30, în Piața Constituției, iar plecarea se face la 13.00, pe traseul Piața Unirii, Piața Alba Iulia, Piața Muncii și retur.

slowriders

Evenimentul este organizat de SlowRiders alături de Show-ul Auto Moto din Piața Constituției, o expoziție outdoor în care poți vedea motociclete custom, mașini tunate, drift, taxi-drift, paradă retro, mașini și motociclete de epocă, stunt moto.

În zona moto a evenimentului vor fi prezente școlile AdiMoto și AmiMoto, iar cei care sunt curioși să experimenteze mersul pe două roți, o vor putea face chiar acolo, sub ochii instructorilor. În plus, tot cele două școli vor oferi, alături de SlowRiders premiile despre care vorbeam la începutul textului: școală moto gratuită. Premiile vor fi acordate în urma unei tombole.

slowCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.