Cititorii Pemotoare.ro: vrem electronică pe motociclete
01/04/2013
Salonul Auto Moto
Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki și Triumph – vedetele de la Salonul Auto Moto
02/04/2013

Înaltă, blondă, frumoasă. Nu este actriţă sau fotomodel, ci stunt rider profesionist. Băieţi, faceţi cunoştinţă cu Leah Petersen, o domnişoară care îşi câştigă banii jucându-se cu motocicleta.

La vârsta de 19 ani şi-a cumpărat prima motocicletă, un Suzuki GSX-R de 600 cmc. Asta se întâmpla în 2004. Însă totul a început atunci când a văzut pentru prima dată un show de stunt. La o săptămână după aceea avea deja o Honda CBR F4i preparată pentru aşa ceva şi s-a apucat de antrenamente.

Într-o bună zi s-a hotărât să-şi transforme pasiunea în profesiune. Aşa că şi-a lăsat jobul şi călătoreşte prin America şi Europa ca să participe la concursuri de stunt, sau să îşi facă propriul show la diferite evenimente.

Motocicleta cu care participă este o Kawasaki ZX-6R model 2004, însă, chiar dacă aveţi aşa ceva pe acasă, nu încercaţi să faceţi ce face şi Leah cu ea, pentru că nu veţi reuşi. În afară de un pinion cu 60 de dinţi, motocicleta are multe alte modificări.

Să vă povestim mai multe despre domnişoara Petersen? Îi place muzica jazz, citeşte cărţi în fiecare zi, ca mâncare apreciază “orice e făcut cu dragoste şi ingrediente proaspete”, are ca motto dictonul “traieşte clipa” şi…evident, e motociclistă. Şi nu orice fel de motociclistă, ci una care face un sport extrem şi care îşi prepară singură în garaj motocicleta pentru stunt ride.
Deci…băieţi, puteţi sa-i daţi mail şi să o întrebaţi dacă are prieten, pe site-ul ei.

[nggallery id=42]Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.