Modelele electrice Yamaha intră în producție
23/04/2014
Câștigătorii concursului Zona Liberă
23/04/2014

Schumacher, acuzat că a accidentat un motociclist

Numele lui Michael Schumacher apare într-o plângere făcută de un motociclist spaniol. Motociclistul spune că Schumacher nu i-a acordat prioritate la un sens giratoriu.

Totul s-a întâmplat în noiembrie, anul trecut, cu o lună înainte de accidentul de schi ce l-a lăsat pe pilotul neamț în comă. Michael Schumacher, care încă se luptă pentru viață, este acuzat că n-a dat prioritate la un sens giratoriu din Bormujos, în apropiere de Sevilla, scrie Mirror.

Motociclistul spune s-a ales cu încheietura de la mână ruptă, ceasul spart, echipamentul rupt și motocicleta lovită. Acesta a depus o plângere împotriva lui Schumacher, împotriva firmei de la care acesta a închiriat mașina (un Audi A4) și impotriva asiguratorilor.

Un proces va avea loc doar dacă asiguratorul contestă plângerea, iar Schumacher nu va fi obligat să se prezinte.

Potrivit unui raport al poliției, Michael Schumacher, n-a acordat prioritate. Printre cauze a fost citată și iluminarea proastă din zona sensului giratoriu.

Starea lui Michael Schumacher s-a mai îmbunătățit. Acesta are momente în care devine conștient și dă semne de trezire, potrivit managerului său Sabine Kelm.

Foto: Gety via mirror.co.ukLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.