henderson
Henderson: stil, viteză și Cartea Recordurilor
28/02/2013
Suzuki Moto GP
Suzuki, tot mai aproape de revenirea în Moto GP
01/03/2013

Șaua Saddlemen: soluția pentru turele lungi

șa touring

Saddlemen a lansat o nouă șa touring pentru motocicletele din gama Adventure Touring, bazată pe deja popularul model Adventure Track.

Știm foarte bine ce înseamnă să mergi sute de km într-o călătorie și să iei pauză doar când trebuie să alimentezi. Multe motociclete n-au în dotarea de serie o șa care să aibă grijă de fundul tău în astfel de situații, așadar soluția ar fi o șa aftermarket.

O astfel de propunere au cei de la Saddlemen. Șaua are în compoziție gel (Saddlegel – un patent Saddlemen), spumă cu densitate progesivă și rezistă la ploi și frig.

Cei de la Saddlemen spun că șaua lor este mai lată în zonele unde un rider ar sta pentru o călătorie lungă, iar partea frontală este astfel construită încât picioarele tale să atingă mai ușor pământul. În plus, zic ei, șaua a fost modificată astfel încât să prevină alunecarea nedorită către rezervor.

Șaua Saddelmen Adventure Tour poate fi cumpărată în mai multe variante, în funcție de model și preferințe: dintr-o singură bucată, din două bucăți sau pentru o singură persoană.

Totodată, are puncte de ancorare pentru genți și alte accesorii touring. Desigur, ei recomandă soluția lor: Adventure Pack.

Preț: 450$-550$

Mai multe, pe www.saddlemen.com

șa touringCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.