De ce să mergi la „Iubim 2 Roți“
21/05/2015
BMW Concept 101. Cine este și ce trebuie să înțelegem din el
25/05/2015

Sâmbătă ieșim la paradă. Câtă frunză, câtă iarbă

Sâmbătă dimineața, de la 10.00, avem treabă. Dacă istoria se repetă, peste 2.500 de motociclete vor răsuna pe străzile orașului, în parada „Iubim 2 Roți“.

Strângerea se dă încă de la 9.00, în parcarea „C“ de la Romexpo (Bulevardul Expoziției, după Universitatea Româno-Americană). Apoi începe socializarea („hai salut, noroc, iar ți-ai schimbat capetele de ghidon“) și pe la 10.15 se pleacă pe următorul traseu: Bd. Expozitiei – Bd. Marasti – Bd. A. Averescu – Bd. Ion Mihalache – Buzesti – Berzei – V. Parvan – Bd. Kogalniceanu – Opera – intoarcere Splai si revenire in Parcarea „C” Romexpo pe același traseu.

Parada moto are loc după o paradă a bicicliștilor, ce va pleca la 9.30. Deh, ei sunt mai sportivi, drept urmare mai matinali.

Dacă istoria se repetă, vreo 2.500 de motoare vor fi strânse din nou, la un loc și va fi cea mai mare paradă din România. „Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale“, spun Free Riders, organizatorii acestui eveniment.

Parada face parte din evenimentul „Iubim 2 Roți“ – mai multe detalii.

parada iubim2roti2

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. vasile spune:

    asfalt uscat si felicitari pentru initiativa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.