Bobber vs. Scrambler by Triumph. Tu pe care o preferi?
20/11/2014
Moto-gentlemani la Șosea. Filmul
21/11/2014

Royal Enfield ajunge în România. Modele și prețuri

Din luna noiembrie, Royal Enfield are dealer în România. Printre modelele ce ajung pe piața noastră se numără legendarul Bullet 500 și nou-venitul Continental GT.

De Royal Enfield se vor ocupa băieții care aduc în România și brandul Ural. Îi găsești pe strada Ajustorului, în sectorul 6, București și, desigur, pe net și pe Facebook.

Iar în această perioadă, că tot e mare nebunie cu Black Friday, modelele Royal Enfield vin cu o reducere consistentă: 1.000 de euro. Astfel, Continental GT costă 6.688 de euro, iar Bullet 500 Classic – 6.006 euro. Cel mai ieftin model Royal Enfield este Bullet 500 – 5.324 euro. Printre modelele menționate de dealerul Royal Enfield se numără și alte variante de Bullet 500: Classic, Chrome și Army.

royal enfield

Cel mai nou Royal Enfield este Continental GT. Păstrează formele unui cafe-racer și are un monocilindru de 535 cmc, răcit cu aer, ce dezvoltă 29 de cai putere. O parte a clipului de promovare a fost filmată în România.

Brandul Royal Enfield a apărut în Anglia, în 1893, și sub acest nume au fost construite motociclete, biciclete și mașini de tuns iarba. A rezistat, sub diferite forme, până în 1971. Drepturile asupra utilizării numelui au fost cumpărate în 1995 de Enfield of India, o fabrică ce asambla, inițial, motociclete Bullet sub licența U.K. Royal Enfield este, așadar, cel mai vechi brand din lumea moto.

continental gt cafe racer 4

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.