VIDEO Symphony of Stunt. Simfonie cu acorduri de burn-out
19/08/2013
Top 8. Cele mai bune documentare despre cursele moto
20/08/2013

Project Rushmore, dotări de lux pentru motocicletele Harley-Davidson

Harley-Davidson a lansat un pachet de dotări pentru motocicletele din gama touring. Pachetul poartă numele Project Rushmore și dă un plus de performanță, stil, confort și infotainment.

Motocicletele care vor fi altoite cu Rushmore sunt Road King, Street Glide, Street Glide Special Electra Glide Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited, Tri-Glide Ultra Classic trike, CVO Road King și CVO Limited.

Reprezentanții Harley-Davidson spun că au făcut focus grup-uri și au stat de vorbă cu sute de clienți ca să dezvolte acest pachet.

Astfel, modelele Road King, Street Glide Special și Electra Glide Ultra Classic vor avea un motor îmbunătățit, cu un cuplu mai mare decât cel vechi. Modelele Ultra Limited și Tri-Glide vin cu noul Twin Cam 103, răcit cu aer și lichid, iar motocicletele din seria CVO au motorul Twin Cam 110 răcit, de asemenea, cu un mix de aer și lichid.

Motocicletele Harley-Davidson vor mai avea sistemul media Boom!Box care oferă conectivitate Bluetooth, GPS și comandă vocală. În varianta de top, acesta oferă un display cu touchscreen de 6,5 inch, care-și setează luminozitatea automat, sistem audio cu patru canale, USB, funcții intercom și comandă vocală în mai multe limbi.

media box

Toate modelele, cu excepția lui Road King au ambreiaj hidraulic. Motocicletele mai au un nou sistem de frânare combinat cu ABS, care optimizează frânarea, oprind ambele roți indiferent de maneta pe care o apeși. Doar la viteze mici, frânele funcționează independent.

Carena (unde era cazul) a fost, de asemenea, înlocuită, gențile se pot deschide doar cu o mână și sunt mai compacte pentru a le lăsa pasagerilor mai mult spațiu. Totodată, designul permite și mai mult loc pentru bagaje.

Printre schimbări se mai numără aripile noi, roțile de aluminiu mai ușoare, iar suspensia față este mai masivă – 49 mm.

Cât costă? Cu asemenea dotări, un Road King este, în America, 19.200 de dolari, iar o Electra Glide Ultra Limited, 27.164.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

3 Comments

  1. […] Project Rushmore, dotări de lux pentru motocicletele Harley-Davidson Modelele Ultra Limited și Tri-Glide vin cu noul Twin Cam 103, răcit cu aer și lichid, iar motocicletele din seria CVO au motorul Twin Cam 110 răcit, de asemenea, cu un mix de aer și lichid. Motocicletele Harley-Davidson vor mai avea sistemul media … Read more on PeMotoare […]

  2. […] Noutățile vin la scurt timp după ce americanii din Milwaukee au lansat primele motoare răcite cu aer și lichid, dar și o nouă serie de dotări pentru motocicletele touring, denumită Project Rushmore. […]

  3. […] ești fanul cruiserelor, când vine vorba de touring, nimic nu se compară o Harley-Davidson din seria Touring. Noi recomandăm Electra Glide Ultra Cassic Rushmore (până și numele e touring, îți ia o […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.