Yamaha R3 – Test pe circuit
06/08/2015
Ghidon Quijote și Dulcinea del Motoboso. Călătorie cu fotografie
10/08/2015

Parada domnilor distinși, din nou în București

Sunt bine-îmbrăcați, cu pantofii bine-lustruiți și parcă fără urmă de schimbător, iar motocicletele… deși ai zice că au suspensiile ruginite, merg ca unse. Moto-Gentlemanii se strâng în aceeași perioadă în orașe din toată lumea: New York, Londra, Singapore. Iar de anul trecut întâmplarea se desfășoară și-n București.

Anul acesta îi vom vedea pe 27, în ultima zi de duminică din septembrie. La eveniment participă doar posesorii de motociclete și scutere istorice, vintage, custom, cafe-racer, bobber, etc. Și, mai presus de orice, participanții trebuie să fie îmbrăcați la patru ace.

Totul a început în 2012, când astfel de adunări au avut loc în 64 de orașe. În 2013 au participat motocicliști din 110 orașe, iar din 2014 este și Bucureștiul pe lista oficială. Scopul nu se rezumă doar la socializare și la transmiterea mesajului anti-stereotip vis-a-vis de motociclism. Cei care participă donează bani pentru lupta împotriva cancerului la prostată.

 

Alte detalii, cum ar fi locul și ora întâlnirii din București nu știm, deocamdată, dar te ținem la curent. Până atunci, poți arunca o privire peste fotografiile de anul trecut.

 

Mai multe informații, pe pagina de Facebook a evenimentului. 

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.