BMW E-Power Roadster Concept: are 200 Nm și lasă în urmă un Supernaked
10/12/2019

Gata, plec la pinguini. Go South: The Patagonia Ride
20/12/2019

O altfel de tură în Grecia. Povești de pe TET, în jurul focului

Metaforic, în jurul focului. Pentru că totul se va întâmpla la QP Pub, în seara asta – duminică, 15 decembrie. Povestitorii sunt Mihai Tica (motorcyclingTO), unul dintre cei mai aventurieri motocicliști de la noi, purtător de barbă, fost V-Stromist, actual posesor de KTM 1190 Adventure R și Vlad Ivan, V-Strom 1000 XT.

Mihai și prietenii lui au făcut mai multe ture interesant, cu un debut fulminant în Georgia și o călătorie lungă în Mongolia și Asia Centrală. După aceea s-au mai dat prin Balcani, iar ultima distracție a fost în Grecia. Dar nu Grecia aia cu Halkidiki și tzatziki de duzină. Ci Grecia de munte, cu drumuri fără asfalt și poteci bătute mai degrabă de ciobani. Vorbim despre TET – Trans Euro Trail, o rută off-road de-a lungul Europei. 

Despre asta se povestește în seara asta (duminică) de la 18.30, la QP Pub – General David Praporgescu, nr 13, București. 

Apropo, QP Pub a devenit, treptat, locul de întâlnire al pasionaților de peripeții și aventură. Deci verificați calendarul din cand în când. Veți găsi multe întâlniri și evenimente de gen.
Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.