De ce e bine să ai motocicletă și nu prietenă de Valentine’s Day
14/02/2014
VIDEO Campanie puternică anti-alcool în Republica Moldova
14/02/2014

O altfel de școală moto. Cursuri teoretice și discuții practice, în club

Joia, o dată la două săptămâni, motocicliștii se întâlnesc într-un club din București unde discută despre siguranța moto și despre ce trebuie să faci și să nu faci la ghidon. Ultima ediție l-a avut ca invitat pe Mihai Barbu. 

Cursurile teoretice se țin încă de anul trecut și sunt organizate de Diana Porumb și al său Club Moto Începători. De-a lungul timpului a avut tot felul de invitați, de la motocicliști la reprezentanți ai poliției.

Ei bine, cursurile teoretice organizate de Diana nu-s tocmai niște cursuri ca la școală, unde trebuie să stai cu pixul în mână și să-ți notezi forța de frecare a cauciucului pe asfalt. Ele par mai mult niște întâlniri prietenești unde Diana – instructor moto – și invitații ei vorbesc despre anumite teme.

IMG_0306

Joi seara a debutat seria de cursuri teoretice moto pe 2014. Invitatul a fost Mihai Barbu, motociclistul care a plecat în Mongolia și a scris, apoi, cartea Vând Kilometri.

Mihai este, totodată, protagonistul filmului „Un gând, un vis, Doyle și-un pix“, care s-a lansat în toamnă pe DVD. S-a povestit despre călătorii moto, despre motocicleta potrivită pentru o astfel de călătorie, despre vize și multe altele, cu o audiență numeroasă, întrebări și câteva beri ciocnite.

Următoarea întâlnire are loc peste două săptămâni, când Diana va povesti despre recăpătarea reflexelor după sezonul rece. Așadar, dacă sunteți Moto Începători sau dacă vreți să aflați mai multe despre mersul pe motocicletă în siguranță, treceți prin clubul El Comandate joia, o dată la două săptămâni. Intrarea este liberă și atmosfera e frumoasă.

IMG_0319

Diana și Mihai BarbuCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.