(P) Reduceri la Fc-moto.de via PeMotoare.ro
13/02/2014
O altfel de școală moto. Cursuri teoretice și discuții practice, în club
14/02/2014

De ce e bine să ai motocicletă și nu prietenă de Valentine’s Day

Valentine’s Day este acel moment din an când iubirea se dă la kilogram și, până și shawormele au formă de inimioară roșie. Așadar, iată câteva motive pentru care te poți considera norocos dacă ai motocicletă și nu prietenă (prieten, de ce nu) de Valentine’s Day.

Vrei să fii la curent cu tot ce mișcă în lumea moto? Click aici și abonează-te la newsletter-ul PeMotoare.ro

  1. Scapi de cadouri. Nu trebuie să alergi prin magazine după parfumuri, cercei sau, și mai rău, perne stupide în formă de inimioară cu poza voastră pe ele (de ce-ar vrea cineva așa ceva?). Vine sezonul, trebuie să schimbi uleiul, să-ți mai iei un echipament… Păstrează banii pentru investiții serioase.
  2. Nu trebuie s-o scoți în oraș. Și, implicit, nu trebuie să faci rezervări la restaurant sau să iei bilete la concertele plângăcioase și plictisitoare ale Direcția 5. Sau la Bănică. Sau la… ai prins ideea.
  3. Iar dacă ieși în oraș cu prietena, va trebui să scoți mașina. Pe motor îi e frig, pe jos are tocuri, iar transportul public nu-i place.
  4. Poți ieși liniștit la bere cu băieții (dacă există vreunul nesurghiunit). Motocicleta va sta cuminte, acasă, și te va aștepta. Fără să zică nimic. Femeia…
  5. Nu trebuie să te transformi, dintr-o dată, în vreun Eminescu și să scrii poezii și declarații siropoase. Iar dacă furi de pe net, e posibil să se prindă. Și n-o folosi pe aia cu sărutul în talpă, o spune toată lumea.
  6. Nu va trebui să-ți amintești subit, pus sub amenințare, ziua, ora și minutul la care v-ați cunoscut. Ce purta ea și care-au fost primele cuvinte pe care vi le-ați spus. La motor, e simplu, te uiți în talon sau la actul de vânzare-cumpărare.
  7. Nu te vei trezi că-ți va da tag pe Facebook într-o poză din vacanță în care stăteai în șlapi și o țineai în brațe la Neptun. Sau în poze cu inimioare. Multe inimioare. Sau cu un tort în formă de inimioară.
  8. Cu partenera/partenerul, dacă ieși în oraș, este foarte probabil ca, la finalul serii, să faci sex. Dar niciodată cu altcineva, cum s-ar întâmpla dac-ai ieși cu motocicleta
  9. Și asta-i doar încălzirea. Urmează 1 și 8 martie.
  10. Iar dacă ții să sărbătorești iubirea, las-o pentru Dragobete. La naiba, suntem români, ce atâta Valentine’s Day?

Din aceeași serie: 10 motive să nu te cuplezi cu o motociclistă

Vrei să fii la curent cu tot ce mișcă în lumea moto? Click aici și abonează-te la newsletter-ul PeMotoare.ro

Cu mențiunea că articolul este scris în glumă și nu le vom condamna pe prietenele voastre dacă se vor supăra pe noi, lista rămâne deschisă. Aveți alte motive?

Foto: motorist.comCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.predoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.