Atenție, motocicliști! Șoferii există în trafic
12/03/2014
Yamaha lansează Super Tenere ZE. Aventură reglabilă electronic
13/03/2014

„Nevastă, vând motocicleta imbecilului de soț, pe eBay. A băgat în ea câteva bucătării“

Cam așa sună un anunț de vânzare din Anglia. O nevastă furioasă a scos la vânzare motocicleta soțului: o Triumph Rocket III Roadster supra-alimentată, de 300 de cai putere.

„Monstrul soțului meu de 300 de cp este la vânzare și, în sfârșit, îmi voi aranja camera de zi cu banii obținuți. Sper că se va vinde într-o zonă îndepărtată, pentru ca asfaltul de pe străzile noastre să fie, în sfârșit, reparat“, scrie soția furioasă într-un anunț pe eBay.

După aceea, începe să înșire dotările motocicletei, cu mențiunea că a cheltuit bani de „câteva bucătării“ pentru a transforma motocicleta într-o „canapea cu putere prea mare“.

Iar după ce termină, în același stil, de înșirat caracteristicile, îi invită pe „toți cei care se cred suficient de bărbați să-i dea mesaj pentru a primi numărul imbecilului“.

E clar că mesajul neobișnuit a reușit să atragă atenția. Până acum s-au licitat 14.500 de lire (s-a plecat de la 10.000) și 175 de oameni urmăresc licitația. Găsești textul complet, pe eBay. Este savuros. Anunțul a fost descoperit iniția de visordown.com.

Mesaju vine după ce, acum câteva luni, un motociclist și-a scos nevasta la vânzare pentru că l-a pus să aleagă între ea și motocicletă. 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.