Geanta de rezervor Crivit de la Lidl. Face banii?
20/10/2014
Ural MИР. Ediție limitată pentru inoplaneteani
21/10/2014

MV Agusta Dragster RR – Primele fotografii

MV Agusta Dragster RR 2015 este un Dragster 800 mai sexy și, probabil, cu ceva mai multă electronică. Posibil, un launch control.

Sunt tot mai multe datele care arată că firma din Varese va dezvălui noul model cu ocazia EICMA. Un adevarat up-grade pentru Dragster 800, MV Agusta Dragster RR vine cu jante spițate Kineo, noi versiuni coloristice și – cel mai probabil – un sistem launch control. Ca să fii sigur că nu vei avea niciodată rivali atunci când faci “liniuțe”.

Tot cu ocazia Salonului de la Milano există posibilitatea să aflăm că AMG-Mercedes a cumpărat aproximativ 20% din acțiunile firmei italiene, așa cum susțin tot mai multe voci.

Ah, scuze pentru watermark-ul celor de la Asphalt & Rubber (ei sunt primii care au intrat în posesia fotografiilor), însă cu tot cu acesta se vede clar că Dragster RR este o altă frumusețe fără seamăn așa cum numai cei de la MV Agusta știu să facă.

MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-1 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-02 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-03 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-05 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-07 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-08 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-09 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-10 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-11 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-13 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-14 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-15 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-16 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-17 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-18 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-19 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-20 MV-Agusta-Dragster-RR-leak-Asphalt-and-Rubber-21

 Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

1 Comment

  1. […] de la MV Agusta vor arăta publicului nu doar un singur model cu sufixul RR, ci două. Pe lângă Dragster 800 RR, îl vom vedea și pe fratele său, adică pe Brutale 800 RR. La fel de supărat și pus pe fapte […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.