Calendarul curselor de pe Motor Park România. Etapă de Est-European în august
14/01/2015
Dakar 2015, etapa 10. Gyenes termină pe 26 o probă cu ger și zăpadă
14/01/2015

Motogaraj.ro – un nou site de anunțuri moto, construit de un motociclist pasionat

Pe Motogaraj.ro găsești motociclete, scutere, echipamente, accesorii, etc. Cam tot ce poate vinde și cumpăra un motociclist. Clar și la obiect.

Site-ul Motogaraj.ro se află la început de drum, iar în spatele proiectului stă Iulian, un motociclist care activează în domeniul design-ului și în lumea www. Iulian a construit motogaraj.ro după ce a sesizat lipsa unui site de profil cu adevărat funcțional, unde anunțurile să poată fi ușor de găsit și bine așezate în categorii.

motogaraj2

Filtre pentru a face anunțurile relevante cât mai ușor de găsit

Motogaraj.ro are o interfață simplă și curată, cu o structură foarte clară, și filtre care fac anunțurile mai ușor de găsit, fie ele noi sau vechi. De asemenea, site-ul este optimizat în permanență, mai spune creatorul Motogaraj.ro. „Nu va fi un proiect lăsat de izbeliște care, odată făcut, va rămâne așa pentru o lungă perioadă. Am în plan dezvoltarea lui și crearea de instrumente noi“, declară Iulian.

Anunțurile pot fi filtrate eficient. De exemplu, motocicletele pot fi filtrate după categorie (naked, enduro, etc), nr maxim de km, anul fabricației, capacitate cilindrică, putere, preț, culoare, stare și loc. Există filtre specifice și pentru restul categoriilor de pe site, nu doar pentru motociclete. Astfel, nu vei mai fi nevoit să răsfoiești 10 pagini ca să găsești ce vrei.

Așadar, aruncă o privire pe motogaraj.ro și pune-ți mobra veche la vânzare. Sau cumpără-ți una, că vine primăvara.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.