Rabla Moto, situație incertă pentru 2021
24/03/2021
BMW S1000RR – pregătire pentru MotoRC. Evacuare stock vs. Akrapovic
23/04/2021

Moto Hub devine dealer oficial BMW Motorrad

După doi ani ca service autorizat BMW Motorrad și o investiție de aproape jumătate de milion de euro, Moto Hub devine al patrulea centru complet al mărcii din România. 

Astfel, noul Moto Hub BMW Motorrad, va vinde motociclete și echipamente BMW și, sub conceptul “One Stop Shop” va oferi servicii moto precum tururi, inchirieri, service, piese originale, echipamente si accesorii. 

“Transformarea într-un centru complet integrat BMW Motorrad nu înseamnă doar o extindere a gamei de servicii, dar şi un efort permanent de a creşte calitatea serviciilor noastre, aceasta urmând să definească noua direcție MOTO-HUB. Nu am investit doar într-un showroom nou, ci şi în cele mai noi echipamente de service. Amintim aici de un stand special BMW pentru reparații motociclete BMW și echipament dedicat pentru diagnoză”, explică Daniel Pintilie, General Manager MOTO-HUB BMW Motorrad. 

Gama de servicii oferite de MOTO-HUB BMW Motorrad 

• Primul și singurul magazin online pentru echipamente și accesorii moto, din toată rețeaua de dealeri BMW Motorrad, din România. 

– Rent a Ride – acces online la o platformă internațională BMW Motorrad unde clienţii din întreaga lume îşi pot organiza singuri turul, închiriind motociclete direct de la MOTO-HUB, în condiții de maximă siguranţă şi la standardele internaţionale BMW. 

• BMW Motorrad Easy Ride – facem posibilă achiziția motocicletelor în rate și leasing, în cele mai avantajoase condiții, atât pentru persoane fizice cât și juridice, la standarde similare cu cele ale pieţei de automobile. 

• Acces la preţuri preferenţiale pentru cele mai bune cursuri de siguranță rutieră și de dezvoltare a abilităților de pilotaj în off-road, pe șosea ori pe circuit, prin rețeaua proprie de colaboratori și instructori autorizați BMW Motorrad. 

• Workshopuri speciale pentru sporirea abilităților de pilotaj chiar în centrele dedicate Enduropark Andalusia și Enduro Park Hechlingen 

• Tururi interne si internaționale – singurul dealer BMW Motorrad din România care oferă servicii complete (planificare, organizare și ghid) și are în portofoliu o ofertă de tururi diversificată şi unică prin abordare. Astfel, avem trei evenimente în pregătire: un tur în Maroc, unul in Grecia și altul, mai spectaculos, în Columbia. 

• Dealer Klim & Wunderlich – echipamente tehnice premium și accesorii, direct de la producători consacrați pe plan mondial, cum sunt KLIM și Wunderlich, toate la preţuri competitive. 


În 4 luni, MOTO-HUB BMW Motorrad se va muta într-un sediu nou, la standarde internaționale, definit de un design modern, în stil lounge. Suprafața totală a noii investiţii este de 700m2, în zona de Nord a orașului. Pe lângă partea de service cu o suprafață de 250m2 (4 rampe complet echipate) vom avea un showroom generos de 450m2 care include o sală de cursuri şi întâlniri alături de o zonă de relaxare. 

Până atunci, MOTO-HUB BMW Motorrad va opera in continuare la adresa din Blv. Expozitiei 22-30, Poarta C, Romexpo. Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.