pfeiffer
Chris Pfeiffer: „a cădea este parte din joc“
15/05/2013
vololights
Lumini de frână… fără frână
16/05/2013

Moto Guzzi California Custom, cel mai bun cruiser din 2013?

moto guzzi california

Moto Guzzi California 1400 Custom a fost numită „cea mai bună motocicletă“, la categoria cruiser, de către Rob Report, cea mai importantă revista americană de lux.

Este pentru prima oară când o Moto Guzzi a fost încoronată cu premiul „Best of the Best“ de către revista americană. De 37 de ani, Robb Report este cea mai importantă revistă de lux-lifestyle. Iar în acest an, California 1400 Custom, noul model introdus de Moto Guzzi și produs în fabria italiană din Mandello del Lario, a fost inclus în catalogul anual „Best of the Best“.

Catalogul este publicat în 12 ediții internaționale, de 25 de ani, în luna iunie. Prin acesta,revista premiază rafinamentul la cinci categorii: „roți“, „călătorii“, „stil“, „relaxare“, „casă“ și „aripi și apă“.

Este posibil ca la acest premiu să-și fi adus contribuția și actorul Evan McGregor, imaginea noului Moto Guzzi California.

Moto Guzzi California este propulsat de V-Twin-ul clasic, dispus tranversal, de 1400 cc – cel mai mare V2 European, are transmisie pe cardan, cruise control, ride-by-wire, ABS și control al acțiuni. Dar mai mult decât atât, arată foarte bine. Până la urmă, merită distincția?Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.