Top Motociclete – Calitate/Preț
16/02/2021
Rabla Moto, situație incertă pentru 2021
24/03/2021

Mai multe despre Pe Motoare Riding School – Cursuri de perfecționare moto

Am lansat Pe Motoare Riding School – o serie de cursuri intensive de perfecționare moto, care te vor ajuta să controlezi mai bine motocicleta, indiferent de nivelul la care te afli.

Cursurile se împart în două categorii – Stradă și Adventure – și vin în pachete de una sau două zile. Cursul de două zile are inclus în pachet cazarea în cameră single.

Noțiunile pe care le vom aprofunda variază în funcție de categoria cursului și de nivelul de experiență, dar se referă mai ales la controlul motocicletei (ambreiaj, accelerație), pozitie, abordarea virajelor si tehnici specifice situatiilor întâlnite în trafic sau în off-road.

Grupele sunt compuse din maximum șase cursanți și sunt formate în funcție de regiune și de nivelul de experiență. Astfel, vom avea mai multe grupe în toată țara, iar calendarul se stabilește pe măsură ce avem grupe formate.

Înscrierile se fac prin formularul de pe pagina dedicată Pe Motoare Riding School.

Traineri

Bogdan Buleandră, jurnalist moto, pilot de curse, instructor moto, mecanic. Este pasionat de mersul pe două roți din copilărie și, de-a lungul timpului, și-a perfecționat tehnica până a devenit unul dintre cei mai rapizi și experimentați motocicliști din țară.

Cristian Predoi, jurnalist moto, pasionat de călătorii și aventură. După ce a mers cu motocicleta în destinații precum Patagonia, Pamir, Siberia (Drumul Oaselor), te va învăța nu doar cum să controlezi motocicleta, ci și cum să te pregătești pentru o aventură.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.