Bimota participă la TT cu Crețu și Wylie
17/03/2015
BMW R 1200 GS 2015 – test pe termen lung. Primii 1.000 de km
17/03/2015

Iubim 2 Roți 2015: două seri de concerte, Chris Pfeiffer, motociclete. Prețul biletelor

Xandria, Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Basska, Blade Strings sunt artiștii ce vor urca pe scena festivalului „Iubim 2 Roți“ 2015. Chris Pfeiffer va face stunt-show, toată flota de motoare BMW va fi disponibilă la teste, iar organizatorii pun la dispoziție spațiu de campare.

Festivalul „Iubim 2 Roți“, ajuns la a treia ediție, se va desfășura între 22 și 24 mai la Romexpo. Organizatorii anunță două seri de concerte: vineri, 22 mai, vor cânta Basska, Coma și Vița de Vie, iar sâmbătă, 23 mai – Blade Strings, Suie Paparude și Xandria, trupă care vine în România special pentru “Iubim 2 Roţi”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, după orele 23:00, cu Aproape Unplugged (vineri) și CALEnDAR (sâmbătă).

 

 

Chris Pfeiffer și test ride BMW Motorrad

Nu vor lipsi nici demonstrațiile și concursurile de la edițiile anterioare. Vei putea vedea un Stunt-Show executat de Chris Pfeiffer, campion mondial, și vei fi invitat Drive Test BMW. Va mai fi prezent un trainer BMW și o zonă de trial moto/biciclete.

pfeiffer

Chris Pfeiffer – Campion Mondial Stunt Riding

bmw-motorrad-test

Test BMW Motorrad

 

Paradă de peste 4.000 de oameni

Parada “Iubim 2 Roti” a strâns, anul trecut, 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete. Anul acesta, organizatorii spun că vor fi și mai mulți participant. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale.

parada

Pentru cei care își aduc și copiii la festival va exista un loc de joacă supravegheat.

Anul acesta, participanții veniți din alte orașe sau din străinătate vor beneficia și de un spațiu de campare dotat cu toate utilitățile.

Bilete pe myticket.ro. Early bird ticket

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roți” pot fi achiziționate prin intermediul site-ului www.myticket.ro, începând de marți, 17 martie. Prețul va fi 35 de lei pentru o zi și 45 de lei pentru toată perioada festivalului.

Primele 1.000 de bilete vândute vor avea un preț promoțional: 25 de lei pentru o zi și 35 de lei pentru toate cele trei zile.

Iubim 2 Roti

Festivalul “Iubim 2 Roți” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevărații Veloprieteni (AV) și al Primăriei Municipiului București.

Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, Free Rider.

Sponsori: BMW Motorrad, Ciuc, Motul, Yato, Ford Neste Automotive, Carrefour.

 

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.