Loris Baz câștigă manșa secundă de Superbike de la Silverstone
04/08/2013
VIDEO Wheelie Challenge. Duel pe-o roată
05/08/2013

Indian a lansat noile modele. Cum arată Chief 2014

Indian a prezentat noile modele din gama Chief sâmbătă noaptea, la festivalul moto de la Sturgis, USA. Este vorba despre trei versiuni: Classic, Vintage și Chieftain.

Agitație mare sâmbătă noaptea la Sturgis. Mii de oameni au așteptat revenirea unuia dintre cele mai iubite branduri moto, Indian, care, intrat sub umbrela Polaris, a lansat primele modele noi. Cu cele trei versiuni Chief, cei de la Indian îi atacă pe cei de la Harley-Davidson. De altfel, au derulat o campanie agresivă de publicitate comparativă, prin care au sărit „la gâtul“ celor din Milwaukee.

Toate modelele au ABS, cruise control, un cadru inovator cu priză de aer integrată și mult crom. Motocicletele sunt echipate cu noul 111 Thuderstroke, motor prezentat acum câteva luni de cei de la Indian.

photos_large_7

Versiunea de bază Chief Standard

Cea mai ieftină versiune este Chief standard, care costă 19.000 de dolari. Are design clasic, binecunoscuta aripă-față Indian, pornire fără cheie și instrumente de bord montate pe rezervor. Următoarea versiune, Chief Vintage, costă 21.000 de dolari și are în plus genți de piele maro, altă șa, plus un parbriz cu sistem quick-release. Toate îi dau un aer clasic.

photos_large_1 (1)

Chief Vintage

Cel mai scump Indian este Chieftain, versiunea touring a noii game. Este prima motocicletă Indian echipată cu genți și carenă de tip hard. Mai are instrumente de bord digitale și un sistem audio cu Bluetooth, iar pe rezervor este clasica emblemă Indian. Versiunea Chieftain costă 23.000 de dolari.

photos_large_2 (1)

Chieftain, are carenă și genți laterale de tip hard

Desigur, pentru fiecare versiune, cei de la Indian oferă tot felul de accesorii, de la oglinzi, la genți și accesorii pentru evacuare.

Galerie foto Indian Chief 2014:

[nggallery id=100]Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

3 Comments

  1. VORREI SAPERE CHE MOTORI MONTANO E COSA COSTA UN MOTORE GRAZIE INDIAN

  2. MI INTERESSA SAPERE LA POTENZA PER AQUISTARE DEI MOTORI GRAZIE

  3. Andrei spune:

    Frumos… pacat ca butonul ala de „Power on” strica ideea. Totusi, e motor, nu gadget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.