Englezii dau 1.2 miliarde de lire pentu siguranta motociclistilor
11/02/2013
Honda face paradă la Salonul Moto de la Londra
11/02/2013

Honda lansează două noi modele: CTX700 și CTX 700N GALERIE FOTO

Honda iese pe piață cu două modele noi, CTX 700 și CTX 700N, care se află la granița dintre motocicletele standard, cruiser și tourer.

Un tourer, un cruiser și o motocicletă de dus zilnic la serviciu? Honda spune că are așa ceva. Noile modele se bazează pe actualele N700, au tot un motor parallel twin și, opțional, ambreiaj dublu.

CTX700N va fi naked, iar CTX700 va avea o semicarenă. Deocamdată se pot bucura de ele doar americanii, dar prin 2014 ar trebui să ajungă și la noi.

CTX este acronimul Comfort Technology Experience, noul concept Honda. Potrivit producătorului Nipon, noile motociclete vor fi manevrabile și confortabile, iar trăsăturile de design vin de la GL1800.

Capacitatea cilindrică a propulsoarelor va fi de 670cc și vor fi răcite cu lichid. Honda mai spune că prin poziționarea motorului și prin rigiditatea cadrului au fost reduse vibrațiile, în timp ce motocicleta a devenit mai ușoară și mai manevrabilă.

Totodată, Honda vine cu ABS standard în dotarea noilor modele.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

2 Comments

  1. […] concept, dar japonezii spun că va vedea în curând asfaltul. Din primele informații, pare un CTX 700 mai bine făcut, care va consta mai mult și care va avea cutie de viteze automată. Nu știm dacă […]

  2. […] va mai trece mult până când Honda NM4 Vultus va ajunge pe străzi. Honda Vultus este un fel de CTX 750, cu spațiu de depozitare în carene și cutie de viteze automată. Mai multe detalii despre […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.