Daimler_Reitwagen
Primele motociclete. De la Einspur la Motocyclette
15/03/2013
manusi Beartek
Mănușile moto BEARTek. Bluetooth la degetul mic
17/03/2013

Honda CB 300 R şi XRE 300 – gemenii care o apucă pe căi diferite. VIDEO amuzant

Reprezentanţa Honda din Brazilia a decis promovarea noilor modele CB 300 R şi XRE 300 printr-un spot ce este în acelaşi timp amuzant şi sugestiv.

Cunoaştem cu toţii povestea gemenilor, care, deşi au acelaşi fond genetic, uneori o apucă pe căi diferite. În filme, această idee a făcut ca unul dintre fraţi sa fie de partea legii, iar celălalt un „bad guy”, la final înfruntându-se.

Ei, bine, şi gemenii din povestea noastră o apucă pe căi diferite. La propriu. Unul preferă asfaltul, oraşul, curăţenia, celuilalt îi place în natură, iubeşte drumurile desfundate şi să se nămolească. Şi nu există nicio confruntare finală, „coabitând” (că tot e la modă termenul) în pace şi armonie.

Cea de-a doua versiune a povestirii nu ar face carieră ca idee de film, însă e o idee excelentă pentru un spot publicitar. Este modul în care a ales Honda promovarea a două modele care la bază sunt identice, însă au apetenţe diferite.Catalin Sanatescu
Catalin Sanatescu
Sunt exact ca si tine, cel care ai intrat pe acest site: dacă aș avea un puţ cu petrol în curte, iar temperaturile ar fi mereu peste 15 grade Celsius, aș fi cel mai fericit dintre pământeni. După experienţele din radio şi tv acum este rândul presei online. Alte pasiuni: trail running, cicloturism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.