Honda CB650R 2019 – Unboxing și Prima Cheie
20/02/2019
Honda CB500F 2019 – Unboxing și Prima Cheie
25/02/2019

Honda Africa Four – 145 CP. Cum sună?

Nu știu voi, dar eu când am văzut pentru prima dată fotografia asta, mi-am și imaginat o plajă goală unde să poți deschide accelerația la maximum. Roata-spate să arunce nisip, suspensia să lungească și să zbori cât vezi cu ochii. Deși, nu i-ar sta rău nici pe străzile orașului. Ba dimpotrivă..

Honda Africa Four este o motocicletă custom construită de Brivemo Motos – un dealer Honda din Eleveția. Au luat un CB1000R și l-au transformat în scrambler. Suspensia-față vine de la CRF450R, iar ampatamentul pare să fi devenit ceva mai lung. În locul celor două discuri de frână de pe supernakedul Honda avem un singur disc, iar anvelopele Continental TKC 80 dau foarte bine pe jantele aurii. 

Băieții au dat jos evacuarea stoc și au înlocuit-o cu o evacuare înaltă care trebuie să sune grozav. Ai și crash-bar care să te protejeze, iar ghidonul lat și înalt te-ar ajuta s-o manevrezi mai ușor. Tot pe ghidon găsim și handguard-uri care conțin luminile de semnalizare. Nu știu ce să zic de scărițe, care-au rămas în poziția standard. 

Iar tema tricolore, combinată cu farul acela agresiv fac ca Africa Four să arate extraordinar.  

In rest, avem motorul cu patru cilindri în linie de pe CB1000R, care ajunge pe la 145 de cai putere și o masă de aproximativ 200 de kg.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.