Rabla moto: suma e ridicolă, iar explicația ministrului e revoltătoare
11/02/2020
BMW R1250GS Adventure în Patagonia. O călătorie spre Capătul Lumii
20/02/2020

GoSouth – The Patagonia Ride. Ne vedem la premiera filmului, da?

Textul ăsta e o invitație la film. Filmul călătoriei mele în Patagonia. S-a întâmplat de pe 01 pe 31 ianuarie și am coborât cu motocicleta de la Santiago, Chile, tocmai până la Ushuaia, cel mai sudic loc unde poți ajunge pe roți în lumea asta. 

Vulcanii din Araucania, lacurile de la Bariloche, magnifica Carretera Austral cu fiordurile ei. Torres del Paine, Perito Moreno – ghețarul ăla imens care te face să rămâi mut de uimire. Ați văzut, probabil, fotografiile pe Facebook și ați citit articolele din jurnalul de bord. Am încercat pe cât am putut să descriu în cuvinte atmosfera de acolo. Dar nimic nu se compară cu un “rec” de cameră în acel moment al zilei. În acea clipă în care poți să transmiți emoția locului și emoția pe care o simți.

Unde, când? Joi, 20 februarie, BMW Motorrad Moto Hub – B-dul. Expozitiei 22-30, intrare C, Romexpo. Ușile se deschid la 18.00. Filmul începe la 19.00. După film, stăm la povești despre tură. Nu e nevoie de rezervare, intrarea este liberă. Dacă ajungeți cu mașina și nu mai sunt locuri de parcare în fața showroom-ului, găsiți o parcare cu plată alături. 

Dacă nu ajungeți la eveniment, puteți vedea filmul pe pagina noastră de YouTube. Tot atunci, joi seara de la 19.00.

Avem și pagină de eveniment pe Facebook – vă aștept cu un „join”. Ca să știu dacă mai aduc scaune – https://www.facebook.com/events/2642405069337746/Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.