Horex VR6 Classic, gata de stradă în 2014
16/08/2013
VIDEO Game of Hype. Duelul stunt riderilor pe Ducati Hypermotard
17/08/2013

Ghid moto de weekend. 16-18 august

Weekend-ul a sosit, iar acesta ne-a pregătit câteva evenimente moto. Piloții din MotoGP s-au întors din vacanță și se pregătesc pentru cursa de la Indianapolis de duminică, 18 august. Întrunirile moto nu lipsesc nici ele din weekend-ul care tocmai începe.

Acest week-end se anunță a fi unul călduros, așadar nu e timp de stat în casă. Întruniri sau curse, week-end-ul care a sosit le are pe ambele.

În perioada 15-18 august, în satul Gothatea, la 30 de kilometri de Deva înspre Arad, are loc ediția a 6-a a festivalului moto Hunedorean, Free Biker’s Week. Așadar, toți motocicliștii sunt așteptați la eveniment pentru un foc de tabără, concerte, concursuri, plimbări cu motocicletele pe trasee turistice de stradă și de enduro și multe altele.

La Băiuț, Maramureș, are loc în perioada 16-17 august, festivalul motorock  ajuns la a 3-a ediție, Rock n’Road Weekend. Toți motocicliștii sunt așteptați pentru două seri de concerte alături de formații precum Black River Blues Band, Anger Control , Vespera , Dirty Shirt , Andrei Cerbu , Bucovina și Rehab Nation. Desigur, nu vor lipsi concursurile.

Dacă vă aflați pe lângă Vatra Dornei sau vă gândiți să faceți o plimbare pe lângă acea zonă, atunci este bine de știut că în acest week-end acolo are loc întâlnirea prietenească de motociclete din Vatra Dornei, ediția a doua. Sâmbătă va avea loc o paradă moto prin orașul Vatra Dornei, urmând apoi concursuri distractive și voie bună. Cazarea se face la cort, iar intrarea este liberă.

Pentru toți pasionații și posesorii de comuniste, la Siriu are loc în acest week-end o întâlnire de motociclete comuniste. În spiritul evenimentelor moto, întrunirea anunță foc de tabără, camping, distracție și multe povești cu și despre motociclete.

Pasionații de motorsport pot asista în perioada 17-18 august la etapa a 5-a a Campionatului Național Individual de Endurocross care se va desfășura la Bușteni. Iar pentru cei împătimiți de cursele de viteză, Digi Sport 3 difuzează duminică, 18 august, începând cu orele 18:00 cursele din cadrul MotoGP, etapa de la Indianapolis.

Foto: cmsstage.indystar.com

 Cosmin Voicu
Cosmin Voicu
Îmi plac motocicletele de când eram mic și mă uitam împreună cu tatăl meu la MotoGP și la WSBK. Îmi aduc aminte de cursele cu Doohan și mai târziu de Rossi când alerga la 125 și la 250. Și de Fogarty și Haga la Superbike.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.