Mistode și-a adjudecat etapa de la Brno din Romanian Superbike
30/05/2013
Yamaha FJR 1300 AS, motocicleta sol-sol cu rază lungă de acţiune
31/05/2013

Cursele de la Isle of Man TT, o nouă etapă MotoGP, dar și câteva întruniri moto –  o prognoză destul de bună pentru primul weekend din luna iunie.

Vom avea un sfârșit de săptămână plin. Primul weekend al verii, calendaristic vorbind, ne aduce întruniri moto și curse de urmărit. Așadar, indiferent dacă vei sta acasă sau vei pleca în deplasare, ai cum și unde să te relaxezi.

Dacă stai acasă, ai un weekend plin de curse. Toți ochii sunt îndreptați către Petre Pop, primul român care participă la Isle of Man TT, cea mai periculoasă cursă din lume. Petre a stat de vorbă cu noi în tot acest timp acesta și ne-a spus că s-a acomodat cu circuitul și că se simte foarte bine la Isle of Man TT. Iată ce spunea după prima zi de antrenamente. „Totul a decurs mai bine decât ne-am fi așteptat, acomodarea cu circuitul vine mai repede decât preconizam. Nu pot explica în cuvinte ce sentimente îți oferă circuitul …pot spune doar că este tot ce ne-am dorit vreodată“, povestea pilotul pe pagina de Facebook. Dacă vrei să afli mai multe, poți citi interviul acordat Pemotoare.ro. Din păcate, niciun post TV nu transmite ce se întâmplă pe insulă. Așadar, trebuie să stați cu ochii pe site-ul oficial și pe www.manxradio.com.

În schimb, poți urmări la TV cursa MotoGP de la Mugello, unde are loc Marele Premiu al Italiei. Toți ochii vor sta ațintiți, desigur, pe Valentino Rossi, dar și pe echipa Ducati. Asta mai ales pentru că Dovizioso a făcut o impresie bună în cursa de la Le Mans.

Dacă vrei să pleci în deplasare, una din întrunirile moto din acest weekend este Red Days Cășoaia, organizată în Vestul țării, de clubul Red Devils M.C. Arad. Este la a treia ediție și vă așteaptă cu muzică live, concursuri cu premii, mâncare și băutură. Cazarea se face la căsuțe sau la cort.

Apoi, Transilvania Bikers vă așteaptă la Bike Fest. Petrecerea se întâmplă la Camping El Dorado – Gilău – Cluj-Napoca. Se anunță concerte, paradă moto, dar și o tombolă. Întrunirea este una cu tradiție, ajunsă deja la cea de-a 16-a ediție.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.