Kawasaki Versys 1000 2015, fotografiată în… România. Spion și nu prea
05/09/2014
Aprilia Tuono V4, îmbunătățiri modeste pentru 2015
08/09/2014

Exclusiv. Kawasaki Versys 1000 2015, fotografiată pe Transalpina

Noua Kawasaki Versys 1000 a fost fotografiată pe șoseaua Transalpina, în premieră, de unul dintre prietenii PeMotoare.ro. 

Kawasaki Versys 1000 2015 a fost suprinsă din față, în toată splendoarea ei, în timpul shooting-ului oficial din luna iulie. Din informațiile obținute de la cititori, dar și din cealaltă fotografie-spion disponibilă, putem trage concluzia că materialele de presă au fost făcute în România.

English version, here

Este prima fotografie din care putem să vedem cum va arăta noul model Kawasaki, ce va fi lansat în această toamnă. Observăm un design agresiv și un far mult mai sexy, dar și mai convențional față de cel montat pe modelul precedent. Din această imagine putem spune că Versys 1000 2015 va fi, într-adevăr, o motocicletă frumoasă, dar cei cărora le plăcea felul în care arăta vechiul Versys poate că nu vor fi la fel de încântați. Nu mai avem o motocicletă …„funky“, ci una obișnuită. Grila radiatorului nu mai este expusă privirii, carenajul este mult mai amplu, iar liniile aduc foarte mult a sport-touring. Din fotografie se mai observă hand-guard-urile, poziția cu orientare adventure și roțile de stradă, la fel ca la modelul precedent.

kawasaki versys 2

 

„S-au făcut teste/fotografii pe drumul Transalpina, partea din Județul Alba. Am surprins-o într-o poză în luna iulie“, ne-a povestit Pab Pb, așa cum este cunoscut pe Facebook prietenul care a făcut fotografia și căruia îi mulțumim, pe această cale.

În urma publicării articolului în care am intuit filmările pentru noua Kawasaki Versys 1000, am primit și alte confirmări de la prietenii PeMotoare.ro. „Am văzut platforma cu motocicleta asta și încă o dubă cu logo-urile Kawasaki pe drumul dinspre Brașov spre Predeal, unde s-au oprit și eu mi-am continuat drumul. A fost la vreo 2-3 mașini în fața mea“, își amintește alt cititor.Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

1 Comment

  1. […] débusquée lors d’un roulage dans les Alpes par nos confrères roumains de Pemotoare. Et le cliché confirme bel et bien la première refonte du gros trail […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.