Cum să-ți vinzi mai repede motocicleta
24/04/2015
BMW și Alpinestars dezvoltă o geacă moto cu airbag
28/04/2015

Custom Wheels II – un eveniment care trebuie să se repete

Cultura custom din Romania există. Și nu-i e frică să iasă la lumină. Prin Custom Wheels a reușit s-o facă într-un mod deosebit.

De la Indian-uri la Intrudere și Rat Rods. În hala din strada Fizicienilor puteai găsi cam tot ce înseamnă rar și făcut cu pasiune. Pe lângă  unicaturile prezentate de către meșterii autohnoni, Custom Wheels a mai găzduit un mic atelier de live craft unde puteai vedea cum o foaie de tabla capătă forma unei aripi.

Poți vedea care a fost atmosfera din fotografiile de mai jos, semnate Freelance Production. Noi am ales doar câteva, dar te îndrumăm spre o galerie foto completă, în curs de actualizare pe pagina de Facebook Freelance Production. 

Printre punctele de interes s-a numarat deja celebrul Indian Scout faurit de către cunoscutul Basty. Pe lângă Scout stock, tot la standul brașoveanului am mai putut admira un Indian Scout bobberit de toată frumusețea, cu suspensie față de tip foaie pe arc și rezervor under frame.

_DSC6722

Haiducii Wheels au venit cu două custom-uri pline de elemente de alamă și fără pic de crom. De fapt cromul era un lucru extrem de rar. Majoritatea exponatelor făceau parte din zona ,,murdară’’ a scenei custom.

_DSC6709

Anarchy Custom ne-a prezentat un unicat venit parca de pe pistele de flat track ale anilor 40, cu furca mono springer și cadru hard tail.

Pe lângă motoare și biciclete am remarcat prezența unor ROD-uri de toată frumusețea, având ca etalon un pick-up care și-a trăit prima parte a vieții ca o WW Broscuta.

custom wheels (4)

Atmosfera a fost caracterizată de spiritul Pin Up si Rockabily. De multe ori m-am întrebat dacă suntem la un eveniment românesc sau am nimerit undeva, în 1955, în San Francisco.

Avem o scenă custom în continuă dezvoltare și tot mai mulți motocicliști se îndreaptă spre această ramură. Atât cultura cât și evenimentul Custom Wheels arată că vor și pot să crească. Și fix așa ar trebui să meargă lucrurile.

custom wheels (17) custom wheels (16) custom wheels (15) custom wheels (14) custom wheels (13) custom wheels (10) custom wheels (9) custom wheels (8)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.