TomTom Rider
TomTom lanseaza un nou GPS moto
15/02/2013
yamaha Frj 1300
Noua Yamaha FJR 1300 debutează la Salonul Moto de la Londra
15/02/2013
Kawasaki Z800

Kawasaki se prezintă la Salonul Moto de la Londra cu toată gama de modele noi din 2013. În fruntea lor se află Z800 și ZX-6R, motociclete care, suntem siguri, vor capta atenția tuturor.

Z800 se diferențiază de Z750 nu doar prin motor și design, ci prin mai multe îmbunătățiri. Noul streetfighter va veni în două versiuni de 113 cai putere și 95 de cai putere. Z800 are frâne îmbunătățite, suspensie ajustabilă, iar detaliile de design sunt executate cu foarte mare atenție. Z800e, versiunea de 95 de cai, nu are acel mic deflector de vânt, iar dotările sunt mai modeste. Partea bună e că puterea poate fi limitată astfel încât să intre la categoria A2, iar apoi limitatorul poate fi scos.

La standul Kawasaki se va afla și ZX-6R, cu o capacitate de 636 de cmc. Totodată, Kawasaki a introdus pe supersportivă un nou ABS – opțional – și un sistem de control al tracțiunii pe trei nivele. La fel ca și în cazul lui Z800, poți alege între două setări ale motorului.

Mai mult, noua legislație de acordare a permiselor de conducere pentru motociclete în Europa se regăsește în gama producătorilor moto. Kawasaki vine cu Ninja 300, care se încadrează în limitele impuse de lege pentru permisul A2, dar rămâne un Ninja.

Salonul Moto din Londra se desfășoară între 15-17 februarie și este unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din Europa.

 Cristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.