Ghidul Munților Apuseni. Nu trebuie să-ți lipsească din tankbag
28/05/2015
Motocross la Ciolpani, pe 30 mai
28/05/2015

Chris Pfeiffer feat. Claudiu David și teste moto la BMW Fest

BMW Fest este cel mai important eveniment dedicat pasionaților și posesorilor BMW (indiferent de nr. de roți) și are loc în acest weekend – 30-31 mai 2015.

Fest-ul se află la prima ediție și este organizat de către BMWBlog România. Partener este BMW Motorrad. De văzut este un show special Chris Pfeiffer, care va face drifturi, schema Superman, stoppie-uri și alte cascadorii alături de pilotul Claudiu David care va face aproximativ aceleași lucruri (mai puțin wheelie și stoppie), doar că pe patru roți.

Totodată, poți testa noile modele BMW Motorrad.

BMW Fest mai organizează o expoziție de motociclete celebre, dar și demonstrații care să susțină pilotajul stradal în siguranță, prin Rider Academy. Marius Băcilă, instructor autorizat BMW Motorrad va acorda și o serie de premii ce vor consta în cursuri de pilotaj în cadrul Rider Academy. Premiile vor fi acordate în urma tragerilor la sorți.

10% din valoarea biletelor la BMW Fest România va fi direcționată către SMURD, tocmai pentru a-i ajuta pe cei care fac tot posibilul ca noi să avem parte de cel mai prompt serviciu medical de urgență.

Bilete: 15 lei – myticket.

BMWFest-motoCristian Predoi
Cristian Predoi
Redactor-șef PeMotoare.ro Facebook: Cristian Predoi Instagram: @cristian.adventure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.